top of page

Waarom kiezen voor rolluiken ?

Een belangrijke vraag met een waaier aan antwoorden die we hier graag verder voor u uitdiepen.

Wat dacht u van isolatieverhogend, zonwerend, extra veiligheid.

Rolluiken zijn in de eerste plaats isolatieverhogend.

Zowel tijdens de winterperiode als tijdens de zomerperiode zorgen rolluiken voor een extra isolatie in uw woning. Tijdens de winter wordt de koude buiten gehouden en tijdens de zomer kan de warmte er niet in. Het zonlicht wordt volledig tegengehouden, waardoor een totaalverduistering ontstaat.

 

De keuze is aan de gebruiker, of hij opteert voor een verduisterende rolluik of voor een echte doekzonwering.

Het moet wel gezegd worden dat het de keuze van de gebruiker is om het volledige daglicht weg te nemen via het raam waar een rolluik voor wordt geplaatst.

Wat rolluiken nog meer interessant maakt is het feit dat rolluiken ook voor extra veiligheid kunnen zorgen.

De kans op inbraak wordt verkleind. Een automatisatie zorgt ervoor dat uw rolluiken automatisch bediend worden tijdens uw afwezigheid.

Dit wil zeggen dat wanneer u uw woning voor een langere periode verlaat, de tijdschakelaar zo kan geprogrammeerd worden dat de rolluiken automatisch op en neer gaan, en dit zelfs op verschillende tijdstippen en tijdens meerdere dagen . Wat de simulatie opwekt dat er echt wel iemand aanwezig is in het huis! Deze automatisatie biedt ook de mogelijkheid om op reeds bestaande rolluiken aan te sluiten.

Mocht hiermee de interesse gewekt zijn om meer te weten te komen over rolluiken of mocht u nog vragen hebben,

aarzel dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons te nemen.

ID2 Solar is zo makkelijk te plaatsen: geen aansluiting op het stroomnet,geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen halen,noch bedrading doorheen de woning of tegen de muren.

Solar rolluik

De Minirol "Classic" is ons standaard voorzetrolluik. De afgeschuinde kant heeft 2 hoeken van 45 graden. doordat onze rolluikprofielen een zeer kleine oproldiameter hebben, kan men een kleinere kast gebruiken. Dit komt zowel de prijs als het esthetisch aspect ten goede.

Voorzetrolluik

Bij nieuwbouw loont het zeker de moeite om rolluiken in het lastenboek op te nemen. In dat geval kiest u voor onze Minirol "tradi" uitvoering, waarbij het rolluik sierlijk en discreet is ingebouwd

Inbouwrolluik
bottom of page