top of page

Terrasoverkappingen

Waarom Zonwering

Als je de schoonheid waarvan je droomt nog niet hebt gevonden voor je huis,

open dan je ogen voor mogelijkheden met een Camargue, Camargue Skye, Algarve of de Lapure.

maak het een deel van jezelf: in de open lucht, fijne momenten samen, warmte, vrijheid,...

Met alle mogelijke accessoires zoals verlichting, ingewerkte geluidsinstallatie,

heaters, enzovoort kan je er een eigen persoonlijke toets aan geven

Terrasovekapingen
Camargue

Camargue

 

De Renson Camargue is er voor zij die houden van een mooie en strakke afwerking.Alle opties en zij-elementen zijn immers naadloos geïntegreerd. Wat dacht ja van elegante schuifpanelen als wand of gezellige verlichting tijdens de latere uurtjes? De Renson Camargue beschermt je tegen weer en wind zodat je de hele dag kan genieten als God in Frankrijk. Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies; De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Met de Somfy handzender kan je de lamellen van de terrasoverkapping eenvoudig sluiten of kantelen. Na een regenbui kan het dak snel en makkelijk weer open terwijl het water gecontroleerd wordt afgevoerd. 

Camargue Skye

Camargue Skye

 

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel.De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kan je naar wens roteren en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive technologie. Deze terrasoverkapping met verschuifbaar dak is dus ideaal om in de winter maximaal zonlicht binnen te laten en in de zomer de volle sterrenhemel te bewonderen. Wanneer het moet, houden de dubbelwandige lamellen regen, sneeuw en wind met gemak tegen.Voor de ideale zoninval kantel je de lamellen in de overkapping naar wens en op hete dagen kan de warme lucht zo makkelijk ontsnappen. Deze overkapping is niet alleen erg functioneel, ze heeft ook heel strakke looks. Alle bedradingen, verankeringen en waterafvoeren zijn onzichtbaar weggewerkt. De terrasoverkapping met verschuifbaar dak kan zowel vrijstaand als aan de gevel worden gemonteerd. De mogelijkheden tot personaliseren zijn legio. Kies bijvoorbeeld voor windvaste screens , Loggia of glazen schuifpanelen als zij-element.Of maak het aangenaam gezellig met ledverlichting en een muziek of verwarmingsinstallatie.

Algarve

Algarve

 

De Renson Algarve terrasoverkapping met lamellen is een uiterst veelzijdig. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd én je kan zelfs verschillende overkappingen aan elkaar koppelen. Een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve altijd aan bij de stijl van jouw woning en tuin. Het lamellendak van de Renson Algarve is tot 150° roteerbaar, zodat je de zonwering en ventilatie altijd kan afstemmen op de behoeften van het moment. In gesloten toestand zijn de lamellen waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren. Om van je terrasoverkapping een gezellige cocon te maken, kan je kiezen uit tal van zij-elementen en opties. Ga voor sfeervolle buitengordijnen of opteer voor een Fixscreen zon- en windwerend doek met crystalvenster om het uitzicht op de tuin maximaal te behouden. Integreer een muziek- of verwarmingsinstallatie en je Renson Algarve wordt sowieso je favoriete relaxplek! Bij dit systeem kunnen de screens niet worden geïntegreerd, maar kunnen met een bijpassende kast en geleiders welke dezelfde afmetingen hebben als het kaderprofiel en kolommen perfect worden ondergebouwd.Dit kan eventueel ook in een latere fase.

Lapure