top of page

Buitenzonwering

Waarom Zonwering

Waarom zonwering?

Een zongericht gebouw of woning met grote glaspartijen in het zuiden biedt veel voordelen. Tijdens de herfst, winter en lente geniet je van de voordelen van de binnenkomende zonnestralen. Maar in de zomer kan het tot een oncomfortabel binnenklimaat, oververhitting, en storende lichtreflecties leiden.

Structurele zonwering en screens gaan die oververhitting tegen. Ze houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glasoppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen. Toch verlies je het visuele contact met de omgeving niet. Het uitzicht naar buiten is belangrijk en wordt gerespecteerd.

SCREENS

Screens

Fixscreen

 

De verticale zonwering Fixscreen® werd ontwikkeld door Renson® Sunprotection-Screens en is de eerste screen ter wereld, die werkelijk windvast is. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Het is een eenvoudig principe waarbij het zonwerende doek voorzien is van een speciale afboording met rits. Op die manier zit het geheel stevig gevat in de beide zijgeleiders. De gepatenteerde Connect & Go fiche bij Fixscreen 100 evo garandeert een snelle, veilige montage en demontage van het doekbuispakket.Is verkrijgbaar in verschillende vormgevingen, van vierkant tot afgerond en met verschillende grotes afhankelijk van de grote van de screen, kast 85-100-150

RS Smart

 

Deze verticale windvaste zonwering, is een perfecte prijs/kwaliteit en alternatief voor de fixscreen,Deze zonwering is voorzien van een zeer verfijnde technologie aangaande motor en doeksysteem.De glasvezeldoeken Sergé en Satiné zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en structuren, met verschillende doorkijkmogelijkheden. De kast is eveneens verkrijgbaar in verschillende vormgevingen en grote gaande van 85-100-130mmDe RS Smart 130 is zelfs verkrijgbaar in afmetingen van 6m x 6m met een perfact strak doek.

Novazip

 

Deze nieuw op de markt gebrachte screen is een lust voor het oog en eveneens een lust om te plaatsen, dankzij de uitstekend uitgewerkte techniek.De kwaliteit van deze screen is uitmuntend en verbazingwekkend genoeg is deze zeer goed in zijn prijscategorie!!Is enkel verkrijgbaar in een vierkante kast van 83-103-123mm, alle gewenste Ral-kleuren.Indien u deze zonwering wenste te combineren met een Solarrolluik of Solarzip is dit perfect mogelijk door dezelfde vormgeving en sturingen. Sturing met Somfy Maestria IO motor.

Jal